Onze aanpak

Onze aanpak

Home_
01.

Inleidingsgesprek

Tijdens de eerste fase nodigen wij u uit bij ons op kantoor voor een vrijblijvend inleidingsgesprek, waarin wij uw dossier analyseren en onze manier van werken uit de doeken doen. Doorheen de bespreking bezorgen wij u onze inkijk op uw onderneming en indien nodig ondersteunen wij dit onder de vorm van een financieel plan. Hierin bespreken wij de toekomstige perspectieven op gebied van boekhouding en fiscaliteit in het belang van uw dossier.

Accountant
02.

Opstart meeting

Wanneer u open staat om een samenwerking op te starten, maken wij de wettelijke verslaggeving op met een bijhorende prijsofferte zodat er ten allen tijden transparant gecommuniceerd kan worden. Hierbij wordt u voor een tweede keer uitgenodigd bij ons op kantoor ter ondertekening, waarbij u van een persoonlijke opleiding kan genieten voor het gebruik van uw persoonlijke klantenportalen binnen in Yuki en Silverfin.

Dhoore_Nieuws
03.

Advies op maat

Op het moment dat u zich aansluit bij ons kantoor, kan u ten allen tijden gebruik maken van onze dienstverlening. Voor eventuele vragen kan u ons bereiken via diverse kanalen zonder extra aanrekeningen op uw maandelijkse factuur. Ook zorgen wij voor de tussentijdse provisies op negen maanden en een eindejaar bespreking zodat u steeds op de hoogte blijft van uw onderneming met de bijhorende adviezen op maat van uw accountant.

Onze pakketten

Yuki

Elke onderneming, groot of klein, krijgt bij ons een persoonlijk klantenportaal binnen het boekhoudplatform genaamd Yuki. Boekhouding aanleveren was nog nooit zo makkelijk. In Yuki zijn er een tal van verschillende manieren om uw documenten digitaal aan te leveren zodat wij deze stap voor stap met u kunnen overlopen.

LET OP

Deze dienstverlening is een bijkomende service en geen verplichting. Indien u graag op papier werkt kan u ook bij ons terecht en zullen wij voor u de documenten digitaal opslaan binnen ons kantoor. Hierdoor kan u ook genieten van de voordelen dat dit boekhoudplatform met zich mee brengt.

Introductievideo

Silverfin

Ook hier krijgt elke onderneming, groot of klein, bij ons een persoonlijk klantenportaal binnen het rapportageplatform genaamd Silverfin. Waar Yuki kan aanschouwd worden als een digitale classeur waarin al uw documenten geraadpleegd kunnen worden, gaat Silverfin dieper in op uw cijfergegevens zodat u als ondernemer ten allen tijden inkijk heeft op uw stand van zaken. Financiële data was nog nooit zo overzichtelijk en wij als accountant helpen u met de gepaste adviezen om sturing te geven aan uw onderneming.

Introductievideo

Ambitieuze plannen?