Vergaderen in tijden van Corona en daarbuiten

Met de huidige maatregelen is het voor ondernemers niet enkel moeilijk om te ondernemen, maar ook in overleg treden met hun accountant doormiddel van de huidige coronaregels inzake sociale distancing.

Bij Dhoore Accountant passen wij ons aan naar de noden van onze klanten, hiervoor hebben wij de nodige aanpassingen getroffen aan onze vergaderruimte waardoor wij er toch voor kunnen zorgen dat er fysiek vergadert kan worden en de regels gerespecteerd blijven.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de vergaderruimte zo is ingedeeld dat er voldoende afstand is tussen u als ondernemer en wij als accountant, ook hebben we geïnvesteerd in nieuwe digitale mogelijkheden om de klantenbesprekingen vlotter te laten verlopen naar presentatie toe.

Wij hebben ervoor gezorgd dat er een grote smart tv ter beschikking is tijdens de vergadering waarop wij uw cijfers kunnen projecteren en meteen uw dossier tot in detail kunnen overlopen.

Heeft u ambitieuze plannen of bent u al klant bij Dhoore Accountant en wenst u een afspraak te maken bij ons op kantoor? Contacteer ons via het aanvraagformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Verkiest u toch liever om een digitale meeting te organiseren? Neem dan zeker contact met ons op waardoor wij via microsoft teams de afspraak kunnen laten plaatsvinden terwijl u veilig thuis op afstand zit!

vergaderzaal scaled

Delen:

Meer artikels...

Autofiscaliteit

Zoals u alvast wel heeft vernomen zullen er de komende jaren drastische maatregelen worden genomen inzake de fiscaliteit rond bedrijfswagens. Ook wij bij Dhoore Accountant zijn ons hiervan bewust hebben daarom onze eerste bedrijfswagen hiervan alvast op voorzien.

Lees verder...

Corona Steunmaatregelen

Tijdens de huidige situatie is het voor onze ondernemers niet enkel moeilijk op financieel vlak, maar ook op administratief vlak worden ze voor verdomde feiten gesteld om alle steunmaatregelen van nabij op te volgen en aan te vragen.

Lees verder...

Volledig digitaal met Yuki

Door gebruik te maken van ons boekhoudpakket Yuki hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het verliezen van documenten en is uw administratie altijd tot in de puntjes bijgewerkt.

Lees verder...

Contacteer ons