Silverfin

Via Silverfin kan u als ondernemer uw onderneming tot op de voet volgen en meteen vragen stellen aan ons als accountant.

Bij Dhoore Accountant maken we gebruik van 2 klantenportalen. Yuki en Silverfin.

Terwijl Yuki eerder de digitale brievenbus is waar u als ondernemer al uw documenten en bonnen kan bundelen in verschillende digitale brievenbussen is Silverfin een rapporteringsplatform.

Via Silverfin kan u als ondernemer uw onderneming tot op de voet volgen en meteen vragen stellen aan ons als accountant. Hier kunnen wij als accountant meteen op inspelen door met de nodige snelheid en efficiëntie uw cijfers aan te leveren die u nodig heeft.

Ons Silverfin portaal is niet enkel voor onze vennootschappen maar ook als u een eenmanszaak heeft geniet u van de zelfde service.

Meer weten over wat er allemaal mogelijk is in ons Silverfin portaal en welke cijfers u kan raadplegen?

Hier onderaan vindt u een masterclass die u daar een beter zicht op kan bieden.

Delen:

Meer artikels...

Autofiscaliteit

Zoals u alvast wel heeft vernomen zullen er de komende jaren drastische maatregelen worden genomen inzake de fiscaliteit rond bedrijfswagens. Ook wij bij Dhoore Accountant zijn ons hiervan bewust hebben daarom onze eerste bedrijfswagen hiervan alvast op voorzien.

Lees verder...

Corona Steunmaatregelen

Tijdens de huidige situatie is het voor onze ondernemers niet enkel moeilijk op financieel vlak, maar ook op administratief vlak worden ze voor verdomde feiten gesteld om alle steunmaatregelen van nabij op te volgen en aan te vragen.

Lees verder...

Contacteer ons